udfold dit talent i Thy og på Mors

Thomas Bundgaard

Thomas  Bundgaard

– Det er fantastisk at køre til Vesterhavet for at få en is. Det gjorde jeg hver dag det første halve år, tror jeg.

Sådan siger den 34-årige fynbo Thomas Bundgaard, der siden januar 2010 har været bosiddende i  Thisted, hvor han arbejder som kemiansvarlig hos Dansk Anodiserings Industri (DAI). Han havde sine bekymringer ved at flytte i starten, men fortryder ikke sit valg.

– I starten tænkte jeg, at der var langt til venner. Men afstand betyder ikke så meget. Jeg kan komme til Odense på et par timer, og det er ikke noget problem, siger Thomas, der er uddannet kemiingeniør.

I starten af Thomas’ tid i Thisted var det hans arbejdsgiver hos DAI, der hjalp til med at få ham til at falde til. Således gjort man fra DAI’s side meget for at integrere Thomas i det lokale foreningsliv, hvor han også i dag er aktiv og har sine venner. I det hele tager er Thomas godt tilfreds med, at han i sin tid tog springet.

– Da jeg blev tilbudt stillingen her var det lidt af et sats for min direktør. Om nogle år skal en af de ledende på DAI pensioneres, og så er det meningen, at jeg skal tage over i hans stilling, fortæller Thomas, der således har fremtiden på plads.

 

Alder 34
Bosat Thisted
Uddannelse Odense Teknikum, Kemiingeniør
Jobtitel Kemiansvarlig
Arbejdsplads Dansk Anodiserings Industri
Fødested Odense

Det sker i Thy og på Mors

Projektet er støttet af

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
   

Kontakt

Virksomhedsservice - Jobcenter Thisted
Asbjørn Husum Kolby
ashk.jobcenter@thisted.dk
Mobil: 21 54 68 19