udfold dit talent i Thy og på Mors

Til jobsøgende

Vil du være en del af et lokalt netværk, deltage i sociale og faglige arrangementer og danne nye venskaber? Klik og læs mere om Netværk på kanten!

Lokalt akademikernetværk i Thy/Mors!

Til dig, som søger job i Thy og på Mors

Vi har mulighed for at give dig en smule hjælp med din jobsøgning med CV-rundsending og Partnerjob.

CV-rundsending

Hvis du bor i en anden kommune eller lige er flyttet til Thy eller Mors, ved vi, at det kan være en udfordring at søge job i et område, hvor du ikke har hverken et netværk eller kendskab til de lokale virksomheder og derfor heller ikke ved, hvor du med fordel kan søge job på baggrund af din uddannelse og erhvervserfaring. På vegne af såvel Thisted Kommune som Morsø Kommune vil vi gerne bidrage til, at du får en god start i Thy og på Mors, hvad enten du kommer til området alene eller sammen med din ægtefælle og eventuelt også jeres børn.

Sådan gør du!

Tilbuddet fungerer sådan, at du sender dit CV samt en kort anonym, personlig beskrivelse til os. Denne personprofil sender vi videre til vores netværk af lokale virksomheder i Thy og på Mors. Hvis virksomhederne finder din profil interessant, kontakter de os, hvorefter vi sender dem dit CV, så de dermed kan få flere uddybende informationer om dig og din baggrund samt se dine kontaktoplysninger.

Den personlige, anonyme beskrivelse skal gerne indeholde følgende informationer: køn, alder, uddannelse, erhvervserfaring, faglige kvalifikationer, samt hvilke typer job du kunne være interesseret i. Følgende er et eksempel på en kort, anonym beskrivelse:

Jeg er en kvinde på 39, som søger arbejde inden for fx marketing, kommunikation, journalistik, IT eller projektarbejde. Jeg er uddannet cand.lig.merc. fra AAU med speciale i virksomhedskommunikation. Tidligere har jeg arbejdet med at intern og ekstern kommunikation i rejsebranchen, haft ansvaret for redigeringen af hjemmeside og sociale medier, den grafiske opsætning af annoncer i InDesign m.m. Ligeledes har jeg været ansvarlig for at gennemføre af et større eksport-projekt, hvor jeg både håndterede kunder, lavede markedsanalyse og informerede kolleger. Som person er jeg struktureret, ansvarlig og fleksibel og er kendt som en smilende og humoristisk kollega.

Partnerjob – ekstra tilbud til ægtefæller og partnere

Til ægtefæller og partnere til folk, der allerede arbejder i enten Thy eller på Mors, har vi et helt særligt ekstra tilbud. Du står måske i en situation, hvor din partner pendler til sin arbejdsplads i Thy eller på Mors, og I vil derfor godt have undersøgt dine jobmuligheder, inden I eventuelt flytter hertil. Eller måske er I allerede flyttet, men du har endnu ikke haft held med at finde din eget job.

Står du i denne situation, har vi mulighed for at tilbyde dig en personlig samtale med et lille netværk bestående af ressourcestærke kompetencepersoner, som kan bidrage til at gøre din jobsøgning og en eventuel flytning til området lettere og mere overskuelig. Deres baggrund, store erhvervserfaring og lokale bopæl betyder, at de har et meget bredt netværk og stort kendskab til Thy og Mors – ikke blot til de lokale virksomheder men også til foreninger, skoler m.m. En snak med dem vil ikke bare klæde dig på til den videre jobsøgning, men vil også give dig et godt billede af områderne og de mange muligheder, som Thy og Mors kan tilbyde både dig og resten af din familie.

  • For yderligere information kontakt Asbjørn Husum Kolby på: ashk.jobcenter@thisted.dk eller på Tlf.: 21 54 68 19.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Thy og Mors!

Det sker i Thy og på Mors

Projektet er støttet af

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
   

Kontakt

Virksomhedsservice - Jobcenter Thisted
Asbjørn Husum Kolby
ashk.jobcenter@thisted.dk
Mobil: 21 54 68 19