udfold dit talent i Thy og på Mors

Til virksomheder

Karriere på kanten kan tilbyde din virksomhed følgende:

Partnerjob – få din medarbejders partner/ægtefælle i job

Igennem Partnerjob kan din medarbejder få hjælp til at finde et job til vedkommendes ægtefælle/partner af en gruppe erhvervsaktive seniorer, som alle har lokalt kendskab og en lang karriere bag sig. Nogle gange er dygtige medarbejdere nødt til at sige op, da deres partner ikke kan finde lokalt arbejde, og de derfor er nødt til at flytte til en anden kommune. Vi vil gerne hjælpe virksomheder som din med at kunne holde på dine medarbejdere, og derfor har vi etableret Partnerjob, som kommer til at køre fra midten af november. De erhvervsaktive seniorer vil tage en snak med den jobsøgende og finde ud af, om de kan finde et job til vedkommende igennem deres netværk. Du må derfor meget gerne fortælle om Partnerjob til nuværende og kommende medarbejdere, som pendler på arbejde i din virksomhed.

Markedsføring af jobopslag på Karriere på kanten’s Facebookside

Vi arbejder hele tiden på at lave relationer til den kvalificerede arbejdskraft, som både er akademikere og faglærte. Vi bruger bl.a. meget de sociale medier, hvor vi dagligt har lokale jobopslag på Facebook, ligesom vi også deler gode historier fra lokale virksomheder m.m. Hvis din virksomhed derfor får en ledig stilling, må I meget gerne sende det til os, hvorefter vi vil dele det på Facebook. Dermed kan vi hjælpe jer med at komme ud til et stort og fagligt bredt publikum.

Match med relevante faggrupper eller uddannelser

Vi har god erfaring med at lave matcharrangementer, hvor udvalgte virksomheder får besøg af såvel studerende som jobsøgende, som er relevante i forhold til din virksomhed og den type medarbejdere, du søger. Matcharrangementet er en god måde for din virksomhed at komme i dialog med potentielt nye medarbejdere. Kontakt os, hvis du kunne være interesseret i at deltage i et matcharrangement, ligesom vi også meget gerne vil høre, om det er folk med en speciel uddannelse, du gerne vil matches med

Vi har også mulighed for at sætte dig i kontakt med studerende fra AAU i forhold til fx et projektsamarbejde, praktik eller studiejob. Flere virksomheder har haft gode erfaringer med at indgå i et projektsamarbejde, hvor de studerende skriver en semesteropgave om fx. en forandringsproces, en krisesituation, fusioner, en potentiel ændring, og hvad den i så flad ville betyde, ligesom virksomheden også kan få udført en generel undersøgelse eller analyse. Et projektsamarbejde er en god måde, hvorpå virksomheden kan se de studerende og deres kompetencer an (også ift. en mulig ansættelse i fremtiden), ligesom det også er en oplagt mulighed for at få lavet eventuelle skuffeprojekter, som virksomheden ikke selv har tid til eller mulighed for at løse. Et projektsamarbejde er også en god ting for de studerende, da de kan få et indblik i konkrete virksomheder og arbejdsopgaver, ligesom de kan få foden ind i en virksomhed inden en fremtidig jobsøgning.

Sparring til det gode stillingsopslag

At finde de helt rigtige ord og formuleringer til et stillingsopslag er afgørende for, om de jobsøgende finder såvel jobbet som virksomheden interessant og ønsker at søge. Har du brug for hjælp, så formidler vi gerne kontakten til de af vores samarbejdspartnere, som har ekspertise inden for netop dette område.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til Karriere på kanten og det, vi kan tilbyde dig. Ring til Asbjørn Husum Kolby på Tlf. 21 54 68 19 eller skriv til ashk.jobcenter@thisted.dk.

Det sker i Thy og på Mors

Projektet er støttet af

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
   

Kontakt

Virksomhedsservice - Jobcenter Thisted
Asbjørn Husum Kolby
ashk.jobcenter@thisted.dk
Mobil: 21 54 68 19